Om mig | Louise Nørgaard

Mit navn er Louise Nørgaard og jeg er bag dogsrus.dk.

Jeg værdsætter tiden med din hund, hvad enten den er her på ferie, til massage eller kranio sakral terapi, genoptræning i waterwalker eller til hundetræning.

Hundepasning er en tillidssag!

Jeg lægger ikke skjul på at mine hunde aldrig har været i pension. Jeg har svært ved at se hvor meget tid der er til den enkelte hund hvis der er 30+ hunde der passes samme sted.

Da snakken herhjemme faldt på et hundecenter med pasning, træning, lækkert udstyr, genoptræning m.v var det derfor alfa omega at vi lavede en hundepension jeg selv ville bruge til mine egne hunde.

Derfor er der kun 6 bokse hos mig.

Jeg værdsætter og nyder tiden med jeres hunde. Jeg nyder at gå i skoven og være ude i den friske luft. Elsker de logrende haler der møder mig når jeg kommer over for at være sammen med hundene.

Hos Dogsrus får du positiv hundetræning, der tager udgangspunkt i samarbejde og arbejdsglæde. Jeg fokuserer på relation og samarbejde og sammen med jer lægger vi et godt fundament for din hund. Hundetræning skal være sjovt både for dig og din hund, derfor er udgangspunktet for al træning positiv forstærkning. Gennem positiv forstærkning skaber du en engageret og glad hund, der er klar til at samarbejde og lære hele livet.Træningsmetoden hos mig tager udgangspunkt i klikkertræning – du behøver ikke bruge en klikker, men vi bruger positiv forstærkning for at lære hunden den/de øvelser vi gerne vil. Al positiv adfærd belønnes – al negativ adfærd ignoreres.

Hundemassage har en lang række fordele for din hund. Sammen med kranio sakral terapi og lysterapi kan det gøre en stor forskel for din hund.

Stor, lækker, indhegnet træningsplads og træningshal

Alle hold holdes på min lukkede træningsplads eller i min nye hundehal. Hallen kan også lejes hvis du har brug for det.

Bor du for langt væk fra Them?

Jeg afholder også workshops og kurser i hele landet hos specialklubber eller hos andre instruktører  – både til dig som hundeejer, men også for dig der ønsker inspiration som instruktør. Kontakt mig og lad os snakke om de muligheder der er.

Har du spørgsmål til mig, mine hold eller muligheder for workshops, er du velkommen til at skrive til info@dogsrus.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig og se dig.
Louise

louise nørgaard dogsrus.dk
dogsrus.dk er stedet for din hund. Hundepension hundehotel hundepasning hundetræning hundemassage