Unghundetræning | Styrk samarbejdet mellem dig og din hund

Unghundetræning er holdet for dig der har gået til hvalpetræning. Vi bygger ovenpå fundamentet, som du har med fra hvalpetræning og vi arbejder på at din hund bliver mere sikker i øvelserne. I bliver introduceret for forskelige træningsformer, herunder DogFitness, Nosework, Lydighed m.m og I får mulighed for at vælge hvad I kunne tænke jer at træne efterfølgende.

Vi lægger stadig vægt på impulskontrol og implementerer denne i flere øvelser og udfordringer. Unghundetræning er for alle hunde fra cirka 6 måneder og opefter.

Har du ikke trænet med din hund før vil jeg også anbefale at starte med dette hold inden vi går videre til andre træningsmuligheder.

unghundetræning hos louise nørgaard dogsrus.dk
unghundetræning hos louise nørgaard dogsrus.dk
unghundetræning hos louise nørgaard dogsrus.dk

Lidt praktisk omkring unghundetræning hos Dogsrus

Din hund er klar til at deltage på holdet når den har været igennem en sæson med hvalpetræning. Forvent ikke at din unghund kan holde fokus hele træningslektionen – unghunde kan være svære at træne med fordi de i bund og grund er teenagere der har travlt med alt muligt andet. Derfor giver vi også hunden de pauser der er brug for og udfordrer på det niveau og interessestadie din hund er på.

Du finder vores aktuelle hold her: Hundetræning dogsrus

Hvis der ikke er unghundehold tilgængelig kan du overveje Hyggeholdet