Dogsrus hundetræning | Instruktører

Her kan du læse nærmere om de instruktører der er ved dogsrus.

Jeg er på udkig efter dygtige instruktører der kunne tænke sig at holde hundetræning hos mig. Er det dig? Så kontakt mig og lad os se om vi kan finde ud af noget.

Louise Nørgaard
Louise Nørgaard
Læs fuld beskrivelse om mig her: https://dogsrus.dk/louise-noergaard/

Jeg fokuserer på relation og samarbejde og sammen med jer lægger vi et godt fundament for din hund. Hundetræning skal være sjovt både for dig og din hund, derfor er udgangspunktet for al træning positiv forstærkning. Gennem positiv forstærkning skaber du en engageret og glad hund, der er klar til at samarbejde og lære hele livet.Træningsmetoden hos mig tager udgangspunkt i klikkertræning – du behøver ikke bruge en klikker, men vi bruger positiv forstærkning for at lære hunden den/de øvelser vi gerne vil. Al positiv adfærd belønnes – al negativ adfærd ignoreres.

Karina Pedersen
Jeg er 49 år gammel, og bosiddende i Silkeborg, med mand, børn og hunde.
Jeg har i mange år af mit liv, haft hunde inde på livet. Hunde jeg har passet og hunde jeg har haft selv.
I 14 år gennem min ungdom, havde jeg ansvaret for min families hund, en blanding af schæfer og collie. Det var her jeg første gang stiftede bekendtskab med træning/ hundeklub.

For 10 år siden fik vi (i familien), Golden retrieveren Mille – en dejlig 8 ugers hvalp. Jeg startede med at gå til træning med hende, og her voksende min interesse for hvordan man kan træne sin hund gennem positiv tilgang og et “makkerskab”. Vi har sammen været tilknyttet DCH i silkeborg lige siden, hvilket blev til næsten 10 år. Heldigvis har jeg stadig Mille som jeg har med, når jeg har hold/undervisning.
For ca 7 år siden fik jeg en Grand Danoise som dog viste sig at være mental forstyrret på en måde som gjorde at han reagerede uhensigtsmæssig i forskellige situationer.
Her fik jeg interessen for hunde og deres adfærd.
Nu har jeg så fået lille Silke som er en chihuahua på 6 år, og 2 kg..

I 2014 blev jeg færdig som DCH-træner.
Senere i 2014 blev jeg færdiguddannet som klikkertræner.
Derforuden har jeg taget forskellige kurser i f.eks. “hundesjov”, BAT træning m.m.

Jeg har haft adskillige hvalpehold i DCH silkeborg, hvor jeg også blev uddannet.
I maj 2016 startede jeg et hygge-hunde-hold i DCH, som har lagt fundamentet for det nuværende hyggehold.

Min hovedinteresse i mit virke som hundetræner, er forholdet mellem hund og ejer. At denne kontakt er positiv og bygget på tillid, hvilket vil give en harmonisk hund med mental overskud, og en ro, i dagligdagen.
Dette er en af grundene til at jeg startede “Hyggeholdet”. Et hold hvor man som hund og hundeejer trives, føler sig hjemme og er med til at skabe den “gode stemning”,som giver god basis til at træne og være sammen med vores hunde.