Booking af ophold

Bemærk – der er fuldt booket i ugerne 27-35!

Udfyld nedenstående booking formular og tryk send. Når du modtager en bekræftelse fra mig med betalingsinformationer og stamkort er din booking gældende.

Du er altid velkommen til at aftale et besøg herude – tag meget gerne hunden med så jeg kan hilse og han/hun har mødt mig inden ferien.

Vær opmærksom på at opholdet er først gældende når du har modtaget en mail retur fra mig med betalingsdetaljer og bekræftelse. Du kan forvente svar fra mig på førstkommende hverdag – dog kan der forekomme længere svartid i skolernes ferier.

Inden du sender kan du tjekke her om der er fuldt booket i den periode du har brug for pasning: Lukkedage + Fuldt booket perioder
Bemærk siden opdateres løbende og i travle perioder kan der være fuldt booket på datoer der ikke er nævnt på denne liste.

Stamkort

Når din hund er hos mig skal der være et stamkort med hundens og din info. Du kan downloade stamkortet lige her

Afbestilling

Husk at melde afbud hvis I ikke får brug for pasning af jeres hund.

Hvis I afbestiller mere end 14 dage før ankomst skal restfaktura ikke betales. Depositum tilbagebetales ikke. Har du betalt for hele opholdet mere end 14 dage før tilbageføres det indbetalte undtagen depositum.

Hvis I afbestiller mindre end 14 dage før ankomst er aftalende bindende og der tilbagebetales ikke

Hvis hunden bliver afhentet inden den aftalte tid tilbagebetales der ikke for resten af opholdet.

Booking af sommerferie.

De hunde der er i pasning året før har altid fortrinsret mens de er her. Der åbnes op for eventuelle ledige pladser mandag i uge 32.