Enetræning hos Dogsrus | Undervisning for dig og din hund v. Louise Nørgaard

Enetræning giver dig mulighed for at træne koncentreret og fokuseret uden der er forstyrrelser af andre hunde og mennesker. Jeg har fuld fokus på dig og din hund og inden I kommer har vi sammen aftalt hvad der skal fokuseres på. Derfor har jeg planlagt træningen så I får mest muligt ud af det.

Der kan være flere årsager til at enetimer er at foretrække for dig og din hund. Det kan også være et supplement til den almindelige træning, men hvor I arbejder mere fokuseret og i dybden med bestemte øvelser.

Enetræning er også en mulighed for at få en god opstart med din lille nye hvalp – især hvis det ikke er muligt at komme på hvalpehold kort tid efter hvalpen er kommet hjem.

Enetimer tilbydes alle dage og foregår på træningspladsen i Them. Hvis du ønsker at træne et andet sted kører jeg gerne til dig og følger statens takster for kørsel.

Enetimer giver jer mulighed for at træne målrettet

Der kan være forskellige årsager til at du og din hund vælger en eller flere enetimer. Inden træningen vil vi snakke sammen i telefonen og evt. også over mail så vi kan tilrettelægge forløbet så I får mest muligt ud af det. Det er vigtigt for mig at vi kan sammensætte træningen så vi kan arbejde med jeres problemer eller ønsker.

I visse situationer har I måske kun behov for en enetime engang imellem, men det er naturligvis også muligt at sammensætte et forløb med måske 5 enetimer.

Nogle kursister benytter sig af enetimer for at få mere kontakt til deres hund inden de starter på hold med andre hunde. Andre vil gerne have fokuseret indkaldstræning. Og andre igen har måske et ønske om at gå tur i skoven uden at hunden trækker og slider i snoren.

Ganske som almindelig holdtræning afhænger udfaldet naturligvis af jeres træning, både her, men også derhjemme. Jeg giver jer redskaberne og støtter jer i processen.

1 x Enetime

kr650,-
  • Evt. kørsel følger statens højeste takst

5 x Enetimer

kr2900,-
  • Evt. kørsel følger statens højeste takst