LED lysterapi fremmer heling | Photizo VetCare hos dogsrus.dk

Photizo vetcare LED lysterapi fremmer heling og regeneration. Et resultat af mange års forskning og udvikling i teknologien for LED-baseret lysterapi med rødt og infrarødt lys. Når kroppens celler rammes af energien fra lysbehandlingsættes der gang i flere signalveje, der tilsammen resulterer i at kroppens helings proces accelereres.

Ved brug af Photizo Vetcare har det vist sig at cellernes ATP frigivelse øges med op til 250 gange. Behandlingen er smertefri og naturlig. Studier har ikke vist nogen bivirkninger.

Brugen af lysterapi i behandling og helbredelse er ikke et nyt koncept. Allerede i 1903 fik danske Niels Ryberg Finsen Nobelprisen for sit arbejde med rødlys terapi som behandling af kopper og lupus. Mange ledende forskere mener LED lysbehandling vil blive en meget central behandlingsmetode i medicin og rehabilitering i fremtiden, både for mennesker og dyr.

Hvad kan lysterapi afhjælpe?

Hudsygdomme som : sår, rifter, hot-spots, flåtbid, bylder, slikkesår, blåmærker, øre infektion, hud allergier, eksem o.v.s
Muskel og bevægeappartet: Leddegigt, senebetændelse, muskelinfektion, ledbånd og sener, belastningsskader, brud på knogler, nakke- og rygsmerter, ødem, muskelskader, muskelkramper, triggerpunkter o.s.v

Jeg inkluderer Photizo i behandingen (hundemassage og KST) af din hund hvis der er områder hvor den er tydeligt øm eller hvis din hund har fået diagnosticeret HD, Spondylose eller lignende. Ligeledes bruger jeg ofte lysterapi indledende i behandlingen, hvis der er muskulatur “der ikke vil slippe” – photizoen hjælper vævet med at falde til ro og gør det muligt for mig at arbejde i dybden.

I nogle tilfælde er der fornuft i at behandle hunden med få mellemrum over 7-14 dage og gør dette sig gældende for din hund kan du købe et 5 eller 10 turs kort kun til photizo behandling. Som sagt er første behandling i forbindelse med massage og de efterfølgende er så kun med lysterapi.

Photizo vetcare i brug på Zazu

Photizo vetcare LED lysterapi

5 Turs kort

kr.285

10 Turs kort

kr.520

1 Behandling*

kr.60

* Der tages ikke ekstra når photizo anvendes i forbindelse med massage, men såfremt du ønsker ekstra behandlinger uden at købe 5 eller 10 turs-kort koster det 60kr pr gang

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]