Hvalpetræning – Optimal socialisering af din hundehvalp

Hvalpetræning er i min optik noget af det vigtigste hundetræning du kan gå til. Desværre er der mange hundeejere der mener at de selv kan lære hunden at sidde og dække osv – det kan man naturligvis også, men det er heller ikke det hvalpetræning handler om. Hvalpetræning handler om socialisering, miljøtræning, impulskontrol. Hvalpetræning er for hvalpe i alderen 8 uger til ca. et halvt år.

Og det er klart at vi også arbejder med indlæringen af en række basale øvelser, såsom indkald, følge o.lign.

Især impulskontrol er noget af det jeg vægter højt – det er impulskontrol i alle situationer. At din hund kan være i ro når der kommer gæster, i ro inden maden bliver serveret. Eller i andre situationer.

Socialiseringen i løbet af hvalpetræning inkluderer naturligvis fri leg. Men der er tale om en kontrolleret fri leg. Vi har øjne på hvalpene hele tiden og er meget opmærksomme på at det er god leg.

Udover praktiske øvelser og fri leg vil der ved hver træning være lidt teori. Istedet for at holde en decideret teoriaften har jeg valgt at dele det ud på de enkelte træningsdage. Mens jeg fortæller og vi snakker så er hundene i ro ved jeres side. Emnerne vi kommer omkring kan blandt andet være kropssprog, dæmpende signaler, alene hjemme problemer, aktivering, positivt lederskab mv. Har du nogle ønsker og spørgsmål, så tager vi selvfølgelig dem med.

hvalpetræning hos Louise Nørgaard dogsrus.dk
hvalpetræning hos Louise Nørgaard dogsrus.dk

Lidt praktisk omkring hvalpetræning hos Dogsrus

Din hvalp er klar til at deltage på holdet når den er vaccineret første gang. Forvent ikke at din hvalp kan holde fokus hele træningslektionen, men giv den de pauser den har brug for – vi har fokus på at bygge et godt fundament for din hvalps liv. Holdet henvender sig til hvalpe der ikke har trænet før eller kun har trænet få gange.

Du finder mere info og tilgængelige hold her: Hvalpetræning dogsrus

Følg mig på Facebook hvor jeg annoncerer nye hold.

Har du ikke mulighed for at deltage på det næste hold kan du istedet overveje enetræning. Kontakt mig hvis du har spørgsmål.

Tilmelding er bindene og kursuskontingent refunderes kun hvis jeg bliver nødt til at aflyse kurser

Efter hvalpetræning er det tid til unghundetræning hvor vi arbejder videre med de basale færdigheder.