Hundetræning hos Dogsrus | Fokus på samarbejde og gode oplevelser

Hos Dogsrus har jeg stor fokus på at du og din hund får nogle rigtig gode oplevelser og at I sammen rykker fremad i indlæringen. Fælles for alle os med hund er at vi nyder når vores hund ønsker at samarbejde med os – det er det jeg ønsker at fremme på min træningsplads. Jeg elsker at se når øvelser lykkes og når hunde og ejere rykker sig fra gang til gang.

Nedenfor kan du læse en kort beskrivelse af de hold jeg har og klikke videre til holdets respektive side, hvor du kan læse nærmere og melde dig til. Siden opdateres løbende.

Hvis du gerne vil i kontakt med mig vedr. træning finder du kontaktformular nederst.

Hvalpetræning

I min optik er hvalpetræning noget af det vigtigste hundetræning vi hundeejere kan gå til. Det er her hvalpen lærer at omgås med andre racer og lærer basale øvelser. Det er også her vi som hundeejere lærer hvordan vi støtter vores hund i hundemøder og lærer hvad god leg betyder. Og at alle hunde ikke behøver hilse. Alt indlæres positivt og med impulskontrol i højsædet.

Læs mere >

Unghundetræning

Den naturlige efterfølger til hvalpetræning er unghundetræning. Vi arbejder videre med impulskontrol og styrker de basale færdigheder. På dette hold introduceres I også for andre former for hundetræning, så I kan vurdere hvad I og jeres hund vil synes bedst om. Vi har stadig fokus på relationen hund og ejer samt mellem hund og hund.

Læs mere >

Hyggeholdet

Hyggeholdet er for dig, der vil have mere kvalitetstid med din hund. Det er træning, hygge og socialt samvær – hvor alle kan være med!
Holdet varetages af hundetræner Karina Pedersen som rådgiver, støtter og sørger for at alle får en god og hyggelig oplevelse – krydret med træningsøvelser.
Der er fokus på at styrke båndet mellem dig og din hund i forskellige miljøer og blandt andre hunde.

Læs mere >

DogFitness

DogFitness er en genial måde at være sammen med sin hund. Det er træning der styrker din hund mentalt og fysisk. DogFitness er en super sjov, sund og effektiv træningsform, hvor du arbejder med at styrke din hunds kropskontrol, kropsbevidsthed, smidighed, proprioception og balance. Alt kommer i spil – også selvkontrol/impulskontrol.  Det øger jeres samarbejde og styrker jeres sammenhold. Kropskontrol træning har så mange fordele for din hund – i hverdagen og når der skal performes!

Læs mere >

Du finder tilmelding til de aktuelle hold samt klippekort her: Hundetræning dogsrus

dogfitness hos dogsrus.dk styrker din hunds korpskontrol

dogfitness hos dogsrus.dk styrker din hunds korpskontrol og giver bedre proprioception