Behandlinger med tanke for din hund og på hundens præmisser

Nedenfor kan du læse kort om de behandlinger jeg tilbyder din hund hos dogsrus.dk. Tryk på linket for at læse nærmere.

> Hundemassage

Massage er en behagelig behandlingsform, der sikrer at hundens muskulatur løsnes optimalt, hvorved risikoen for skader minimeres. En af de vigtige effekter er at blodcirkulationen stimuleres, hvorved endorfiner og ilt transporteres rundt i kroppen, samtidig med at affaldsstoffer udskilles. Hundemassage er oplagt i forbindelse med genoptræning efter skade eller operation, da man sikrer at uhensigtsmæssige muskelspændinger ikke påvirker resultatet negativt.

> Lysterapi

I næsten alle mine behandlinger bruger jeg protizo vetcare, der er en LED lysterapi. Bølgelængderne og det røde lys gør forholdende for heling og regeneration optimale.

> Kranio Sakral Terapi (KST)

I KST arbejdes der med kroppens kranio sakrale system og de ubalancer der kan opstå heri. Jeg er uddannet mekanisk kranio sakral terapeut og bruger derfor også KST til at rette eventuelle skævheder i hundens bevægeapparat. Sådanne korrektioner er meget milde – man bruger hundens egen krop og energi til at korrigere skævhederne.

> Genoptræning i Waterwalker

Hydroterapi, som waterwalker hører under, er en helt genial måde at genoptræne eller lave muskelopbyggende træning. Vandmængde og hastighed kontrolleres og dermed kan en session sammensættes optimalt til din hund og de udfordringer denne måtte have. Waterwalker har dokumenteret effekt på skridtlængde og muskelaktivitet.