K9 Design Egg-Ball (65 x 95 cm)

750,00

K9 Design Egg-Ball er en oval formet træningsbold, der er genial til balancetræning, dogparkour, udfordringer for dig og din hund. Denne træningsbold bruges til at lave kropskontrol øvelser og kan bruges af hunde, ejere, børn osv.

Få altid en kvalificeret instruktør, massør eller fysioterapeut til at vise dig hvordan du anvender bolden hvis der er tale om genoptræning eller styrke af specifikke muskelgrupper.

K9 Design Egg-Ball | Alsidig bold til at styrke muskler og balance

K9 Egg-Ball er en oval træningsbold, der virkelig udfordrer og træner din hund både på balancen samt bevidstheden om led & kropsfunktioner 

De øvelser man kan lave på en oval træningsbold går super godt i spændt med hundemassage og fysioterapi - det kan sagtens kombineres og hvis du har en hundemassør i nærheden, så kontakt eventuelt vedkommende for at få et træningsprogram til din hund. Du er velkommen til at kigge forbi min side om hundemassage: Dogsrus Hundemassage

Egg-Ball er et super redskab i forbindelse med genoptræning, men igen er det vigtigt at du har fagpersoner med på sidelinien.

Sørg altid for at få en faglært til at vise dig øvelserne, hvis det drejer sig om genoptræning efter operation. Genoptræning foregår altid stille og roligt og uden at overbelaste hunden. 

Vi fører pt. Egg-Ball i str. 65cm som er mest anvendelig til de fleste hunderacer. Hvis du er interesseret i bolden i en anden størrelse, så kontakt os og lad os se om det kan lade sig gøre. Det er den næststørste på billedet.

På youtube kan du også finde inspiration til hvordan egg-ball kan anvendes.

OBS! Der følger ikke pumpe med og egg-ball sendes assorteret i farve.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: