Hvalpelegestue hos dogsrus.dk | Den gode start for dig og din hvalp

Hvalpelegestue er for dig der har fået hvalp midt i en træningssæson og som ønsker at din hvalp kommer igang med socialiseringen på en fornuftig måde.

Den typiske hvalpelegestue er for 2-4 hvalpe af samme størrelse og omtrent samme alder. Jeg har stor fokus på at hvalpene trives og får en positiv oplevelse.

Hvalpelegestue består af fri, kontrolleret, leg mellem hvalpene samt af lidt lette øvelser (impulskontrol, kontakt og ro eksempelvis).

Som skrevet er det vigtigt at hvalpene får en god og positiv oplevelse. Derfor er jeg meget opmærksom på at de hvalpe der sættes sammen er harmoniske i størrelse og alder. Du kan følge med her på siden og se hvilke hvalpe der er skrevet op til hvalpelegestue.

Inden hvalpene slippes løs snakker vi om hundesprog og hvad I skal holde øje med for at vide om legen er god. Ligeledes hvordan I spotter om hunden i skoven er en jeres hvalp skal hilse på.

hvalpelegestur hos dogsrus.dk er en super måde at socialisere under kontrollerede forhold

Vil du være med til hvalpelegestue?

Hvalpelegestuen foregår på min træningsplads i Them og afholdes typisk lørdag eller søndag. Dette kommer naturligvis an på jer deltagere. Indledningsvist aftaler vi datoer fra gang til gang. Såfremt der er mange hvalpe vil der blive lagt datoer her på siden.

Hvalpe i stort set alle aldre kan deltage – hvalpen skal bare være vaccineret første gang.

Der er tilmelding fra gang til gang og der betales når der er tilmeldt minimum 2 hvalpe. Betaling foregår over mobilepay og hvalpelegestuen koster 75kr pr gang.

Der er sat 45min af, men hvalpene er ikke i gang hele tiden. Vi holder også pauser og går måske lidt tur i snor.

Datoer for hvalpelegestue kommer løbende og kan ses på facebook. Nye datoer kommer i foråret 2020.