Wallitzer kødpølse med lam, hirse og urter (400g)

32,00

Super premium kødpølse til din hund - og selvom den lider af allergi. Wallitzer kødpølse med lam, hirse og urter indeholder over 90% lækkers lammekød og kun denne ene proteinkilde. Kødpølsen kan bruges som fuldfoder eller som tilskud ved siden af hundens normale foder. 

Wallitzer kødpølse med lam egner sig også rigtig godt til at bruge i aktivitetslegetøj som forskelligt Kong produkter. Du kan med fordel fryse kongen efter du har fyldt den, så din hund skal arbejde lidt mere for at få alt det lækre kød ud.

Super Premium kødpølse med lam, hirse og lækre urter - fri for allergener som hvede og okse.

Wallitzer kødpølse med lam kan anvendes som fuldfoder eller som supplement til tørfoder og egner sig også rigtig godt til at bruge i aktivitetslegetøj som forskelligt Kong produkter. Du kan med fordel fryse kongen efter du har fyldt den, så din hund skal arbejde lidt mere for at få alt det lækre kød ud.

Hvis du ønsker at bruge kødpølsen som fuldfoder skal din hund have en mængde på 3-6%/kilo. Det vil sige at en hund, der vejer 10kg skal have 300-600g om dagen.

Kødpølsen kan også skæres ud og bruges som lækre godbidder til træning. Vær dog opmærksom på at den er mere porøs end andre godbidder, så den kan smuldre i lommen eller godbidstasken. Eventuelt kan du skære den i tern og lige tørre overfladen i ovnen.

De fleste hunde elsker Wallitzer kødpølse med lam, hirse og urter!

Sammensætning: lammekød og -indmad 92%, hirse 5%, urter 1%, pulver fra æggeskal, algekalk, alger, ølgær, maltspirer og druekerner (ekstrakt) 
Indhold: råprotein 13,8%, råfedt 8,6%, råfibre 1,4%, råaske 3,1%, vand 64,5%

400g

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: