Pooch&Mutt Sensitive Salmon | Med 75% laks

25,00

Lækre naturlige godbidder fra Pooch & Mutt. Sensitive Salmon er håndlavede, glutenfrie og har lavt kalorieindhold. Sensitive Salmon er 100% kornfri og lavet af 100% naturlige ingredienser - lak er rig på omega 3, som har mange fordelagtige effekter for din hund. Posen er med smart selvluk funktion og indeholder 80g lækre kødbeneformede godbidder, som din hund vil elske.

Lækre lakse godbidder fra Pooch and Mutt!

Sensitive Salmon godbidderne fra Pooch & Mutt er sprøde og knasende og er gode til hunden med den let sarte mave. Godbidderne indeholder 75% lækker kylling og 0% korn! Sensitive Salmon er altså 100% glutenfri og dermed allergivenlig.

Godbidderne er udelukkende lavet af lækre naturlige ingredienser og indeholder blandt andet probiotika der er med til at sikre at din hunds normalflora fungerer optimalt.

De sprøde lakse-godbidder er nemme at fordøje og da laksen er rig på omega-3 er godbidderne med til at give glans og sundhed til pelsen. Omega 3 har mange fordele og forbedrer både hud, pels, hjertesundhed og hjernefunktionen.

Hver pose indeholder 80g godbidder, hvilket cirka svarer til 30 lækre kødbenformede småkager til din hund. Brug dem til træning eller en lille hyggesnack til hunden.

Sammensætning:
75% skotsk laks, søde kartofler, mineraler, vitaminer (A, D3, F, B1, B2, B6, B12), tang-olie, probiotika

Analyse:
Protein 36%
Råolie  og -fedt 22%
Råfibre 1,5%
Omega 6 1,25%
Omega 3 2,17%

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: