Pooch&Mutt Puppy Development Pocket Pack

12,00

Lille pose med lækre naturlige godbidder fra Pooch & Mutt. Puppy Development godbidder er håndlavede, glutenfrie og har lavt kalorieindhold. De indeholder blandt andet Hørfrø, der er en naturlig omega-3 kilde. Perfekt til hvalpe da den bidrager positivt til udviklingen af hjernen og sunde led. Hvert pose passer perfekt i lommen og indeholder 30g lækre kødbeneformede godbidder, som din hund vil elske.

Lækre Naturlige godbidder fra Pooch & Mutt som din hund vil elske!

Puppy Development godbidderne fra Pooch & Mutt indeholder kylling, hørfrø og cikorie. Hørfø er en naturlig kilde til omega-3, som bidrager til udviklingen af hvalpens hjerne samt giver sunde led ved at begrænse inflammatoriske reaktioner heri. Hvalpe gennemgår en ufattelig vækst og udvikling på meget kort tid og det er vigtigt at hvalpen tilføres de rigtige nærringsstoffer. Omega-3 har en positiv indflydelse på hukommelsen og dermed kan disse godbidder bidrage til en øget træningslyst hos din hvalp.

Cikorie bidrager til en velfungerede fordøjelse, da dette er en naturlig probiotisk urt. Cirkorie er dermed med til at støtte op omkring tarmenes normaflora og dermed en optimal fordøjelse for din hvalp.

 
Pocket Pack er perfekt lige at snuppe med i lommen. Posen indeholder 30g, der svarer til 8-9 hundekiks i en god størrelse. Godbidderne kan sagtens knækkes i mindre stykker så de kan bruges på gåturen eller til træning. Men du kan selvfølgelig også forkæle din hund med én stor hundekiks. Hundekiksen kan også puttes i en kong og så skal din hvalp arbejde lidt for at få den ud derfra.

Sammensætning:
Havre, ris, rug, kylling, olie og fedt, gærekstrakt, hørfrø, blandede krydderier, cikorie, rosmarin ekstrakt

Analyse:
Råprotein 19%
Råolie og -fedt 16%
Råfibre 1,7%
Råaske 4%

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: