Pooch&Mutt Puppy Development | Kylling

30,00

Lækre naturlige godbidder fra Pooch & Mutt. Puppy Development godbidder er håndlavede, glutenfrie og har lavt kalorieindhold. De indeholder blandt andet Hørfrø, der er en naturlig omega-3 kilde. Perfekt til hvalpe da den bidrager positivt til udviklingen af hjernen og sunde led. Hvert rør indeholder 125g lækre kødbeneformede godbidder, som din hund vil elske.

Lækre Naturlige godbidder fra Pooch & Mutt som din hund vil elske!

Puppy Development godbidderne fra Pooch & Mutt indeholder kylling, hørfrø og cikorie. Hørfø er en naturlig kilde til omega-3, som bidrager til udviklingen af hvalpens hjerne samt giver sunde led ved at begrænse inflammatoriske reaktioner heri. Hvalpe gennemgår en ufattelig vækst og udvikling på meget kort tid og det er vigtigt at hvalpen tilføres de rigtige nærringsstoffer. Omega-3 har en positiv indflydelse på hukommelsen og dermed kan disse godbidder bidrage til en øget træningslyst hos din hvalp.

Cikorie bidrager til en velfungerede fordøjelse, da dette er en naturlig probiotisk urt. Cirkorie er dermed med til at støtte op omkring tarmenes normaflora og dermed en optimal fordøjelse for din hvalp.

Hvert rør indeholder 125g - cirka 150 lækre godbidder.

Sammensætning:
Havre, ris, rug, kylling, olie og fedt, gærekstrakt, hørfrø, blandede krydderier, cikorie, rosmarin ekstrakt

Analyse:
Råprotein 19%
Råolie og -fedt 16%
Råfibre 1,7%
Råaske 4%

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: