Pooch&Mutt Fresh Breath Pocket Pack| Kylling og Persille

12,00

Lækre naturlige godbidder fra Pooch & Mutt. Fresh Breath godbidder er håndlavede, glutenfrie og har lavt kalorieindhold. De indeholder blandt andet persille som er med til at bekæmpe dårlig ånde. Hver pose indeholder 40g lækre kødbeneformede godbidder, som din hund vil elske.

Lækre Naturlige godbidder fra Pooch & Mutt som din hund vil elske!

Fresh Breath godbidderne fra Pooch & Mutt indeholder kylling, persille, pebermynteolie og cikorie. Persille er en naturlig kilde til klorofyl, som er et genialt naturligt helsemiddel. Blandt nogle af de fordelagtige effekter af klorofyl kan nævnes at det hjælper kroppen med at detoxe (udrense tungmetaller) og det kan bekæmpe dårlig ånde og paradontose.

Pebermynte giver ikke kun en dejlig frisk åbne, men kan også bidrage til at forbedre fordøjelsen og ofte er det ved dårlig fordøjelse vi finder årsagen til dårlig ånde.

Cikorie bidrager ligeledes til et velfungerede fordøjelse, da dette er en naturlig probiotisk urt. Cirkorie er dermed med til at støtte op omkring tarmenes normaflora og dermed en optimal fordøjelse for din hund.

Udover ingredienser der alle har en positiv indvirken på din hunds ånde, så er kiksen udformet så den har en let slibende effekt, herved har den en rensende effekt når din hund spiser godbidden.

Hvis din hund døjer med dårlig ånde kan denne godbid bidrage med en friskere ånde og en bedre mundhygiejne.

Hver pose indeholder 40g lækre knasende godbidder, hvilket svarer til 8-9 større hundekiks. Du kan sagtens knække dem i mindre stykker og bruge dem til træning, men din hund vil sikkert også elske at få en stor lækker godbid. Skal du udfordre din hund så put hundekiksen i en kong og lad din hund arbejde for sagen.

Sammensætning:
Havre, ris, rug, kylling, olie og fedt, pebermynteolie, persille, cikorie, yucca, rosmarin ekstrakt

Analyse:
Råprotein 12,5%
Råolie og -fedt 13,5%
Råfibre 1,5%
Råaske 3%

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: