Pooch&Mutt Calming Crunchies | And og Kamille

25,00

Lækre naturlige godbidder fra Pooch & Mutt. Calming Crunchies er håndlavede, glutenfrie og har lavt kalorieindhold. De har en naturlig beroligende effekt og indeholder blandt andet kamille, der har en afslappende effekt. Posen er med smart selvluk funktion og indeholder 80g lækre kødbeneformede godbidder, som din hund vil elske.

Lækre Naturlige godbidder fra Pooch & Mutt som din hund vil elske!

Calming Crunchies har samme effekt som calm & relaxed godbidderne fra Pooch & Mutt, men indeholder 75% and, kamille, lavendel og L-tryptophan. Kamille har en naturlig afslappende og beroligende effekt.

L-tryptophan er en aminosyre der nødvendig for at kroppen kan producere serotonin. Serotonin giver en følelse af velvære og studier har vist at mennesker med depression mangler serotonin.
 
Godbidderne er også kornfri og dermed meget allergivenlige og 100% glutenfrie.
 
Disse godbidder er det oplagte valg til hunden af alle andre og til hunde som har tendens til at stresse op. Godbidderne kan med fordel anvendes i situationer hvor din hund er utryg eller stresset. Det kan være i forbindelse med dyrlægebesøg, fyrværkeri o.lign.
 
Hver pose indeholder 80g godbidder, hvilket cirka svarer til 30 lækre kødbenformede småkager til din hund. Brug dem til træning eller en lille hyggesnack til hunden.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: