Pooch&Mutt Calm and Relaxed Pocket Pack | Lam og Kamille

12,00

Lækre naturlige godbidder fra Pooch & Mutt. Calm and Relaxed godbidder er håndlavede, glutenfrie og har lavt kalorieindhold. De indeholder blandt andet Kamille, der har en naturlig afslappende og beroligende effekt. Hvert pose passer perfekt i lommen og indeholder 40g lækre kødbeneformede godbidder, som din hund vil elske.

Lækre Naturlige godbidder fra Pooch & Mutt som din hund vil elske!

Calm and Relaxed godbidderne fra Pooch & Mutt indeholder lam, kamille, baldrian og L-tryptophan. Kamille har en naturlig afslappende og beroligende effekt.

L-tryptophan er en aminosyre der nødvendig for at kroppen kan producere serotonin. Serotonin giver en følelse af velvære og studier har vist at mennesker med depression mangler serotonin.
 
Disse godbidder er det oplagte valg til hunden af alle andre og til hunde som har tendens til at stresse op. Godbidderne kan med fordel anvendes i situationer hvor din hund er utryg eller stresset. Det kan være i forbindelse med dyrlægebesøg, fyrværkeri o.lign.

Hver pose indeholder 40g hvilket svarer til 8-9 større godbidder. Hundekiksene kan nemt knækkes i mindre stykker så de kan bruges til træning, men du kan selvfølgelig også forkæle din hund med en lækker stor godbid. Størrelsen passer også rigtig fint i en kong, så din hund skal arbejde lidt for sagen.

Sammensætning:
Ris, rug, havre, lam, olie, gærekstrakt, kamille, L-tryptophan, baldrian rod, rosmarin ekstrakt

Analyse:
Råprotein 13,7%
Råolie og -fedt 15%
Råfibre 1,75%
Råaske 4%

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: