C-Vitamin | Styrker din hunds immunforsvar

150,00

C-Vitamin har mage fordelagtige effekter i kroppen. C-vitamin er et stærkt antioxidant, der forebygger aldring og cancer. C-vitamin kendes også som ascorbinsyre og er sandsynligvis det vitamin der er forsket mest i gennem tiderne.

Svenska Djurapotekets C-vitamin

C-vitamin spiller mange vigtige roller i kroppen. Blandt andet fungerer hundens immunforsvar ikke optimalt hvis der ikke er C vitamin tilstede.Herudover er der flere studier der indikerer at C-vitamin har en positiv effekt på restituering efter stress på grund af fysisk aktivitet. Ved stress bruger kroppen store mængder C-vitamin og derfor er det vigtigt at tilføre ekstra når hunden har været meget aktiv og ligeledes også sikre at hunden får nok C-vitamin op til en prøve eller udstilling. 
 
Hvad bruger hunden C-vitamin til?
C-vitamin har en stor betydning for at hundens immunforsvar fungerer optimalt. Immunforsvaret beskytter blandt andet hunden mod virus og bakterier. C-vitamin er en vigtig kompenent i dannelsen af vigtige immunstoffer samt dannelsen af hvide blodceller. Det fungerer også som et naturligt antihistamin og virker dermed allergidæmpende.
 
Sammen med jern er C-vitamin nødvendigt for at hunden kan danne aminosyrer - disse er den primære byggesten i kroppen, da de bruges til at producere proteiner.
 
C-vitamin holder bindevævet sammen og det er ikke muligt at danne kollagen hvis der ikke er c-vitamin tilstede. Kollagen indgår i både brusk og knogler og dermed spiller c vitamin også en vigtig rolle i dannelsen af dette væv. Får man ikke tilstrækkelig C-vitamin, medfører det på længere den klassiske mangelsygdom skørbug.
 
Hormonet noradrenalin.
C-vitamin bruges af binyrerne til at danne hormonet noradrenalin. Noradrenalin bruges blandt andet som signalstof fra nerveceller, når man er fysisk aktiv, og hjertet skal øge pulsen. Ud over i binyrerne findes C-vitamin i store mængder i bugspytkirtlen, testiklerne, æggestokkene og i de hvide blodlegemer. 
 
Dosering:
Kat og lille hund op til   10 kg: ½ doseringsmål
10-25 kg.: 1 doseringsmål
25-40 kg.: 2 doseringsmål
 40+ kg.:2½ doseringsmål
 
Indhold pr. doseringsmål:
Calciumaskorbat (C-vitamin) 900mg

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Andre købte også: